Tuesday, January 14, 2014

marmelatl? sarma tarifleri

Selam degerli site ziyaretcilerimiz. Bugunku makalemiz marmelatl? sarma tarifleri.











marmelatl sarma tarifleri 1

Marmelatlı Bisküvi
MALZEMELER

Yarım kg un

Yarım su bardağı pudra şekeri

250 gr margarin

1 adet yumurta

1 su bardağı toz badem

1 paket vanilya

1 çay kaşığı kabartma tozu

Vişne marmeladı

YAPILIŞI

Unu bir kaba eleyin. Ortasını havuz şeklinde açıp oda sıcaklığındaki margarin, yumurta ve pudra şekerini ekleyin. Toz badem, vanilya ve kabartma tozunu ekleyip malzemeler özleşene kadar yoğurun. Hamuru düz bir zeminde merdane ile açın. Kalp şeklindeki kalıpla hamuru kesin. Yarısının ortalarını da daha küçük bir kalp kalıp ile kesin. Hamurları yağlanmış fırın tepsisine aralıklarla dizin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pembeleşene kadar pişirin. Bisküvileri tepside soğutun. Ortaları kesik olanların üste geleceği şekilde bisküvileri ikili olarak üst üste yerleştirin. Üstteki içi boş bisküvinin içini vişne marmeladı ile doldurup servis yapın.


Bu makale hakkinda daha detayli yazi gorebileceginiz onerdigimiz bir web sayfasi : marmelatl? sarma tarifleri

No comments:

Post a Comment